Vpis

 

V vse enote OŠ Janka Glazerja – Vrtca Ruše vpisujemo na podlagi prijav vse leto, do zasedbe razpoložljivih mest. Za lažje oblikovanje skupin pred začetkom vsakega novega šolskega leta  poteka organiziran vpis ob konci meseca aprila. O tem obvestimo starše predšolskih otrok z oglasom na lokalni televiziji, s plakati razobešenimi na oglasnih mestih občine Ruše in na naši internetni strani.

 

Pri nas starši izpolnijo vpisno prijavo in publikacijo vrtca, v kateri so zapisani vsi osnovni podatki o vrtcu in naši dejavnosti.

 

Vpisno polo si lahko natisnete s klikom na povezavo.

–          vpisna prijavo

 

Obvestilo o vpisu prejmejo vlagatelji po pošti najkasneje do konca meseca junija. Skupaj z obvestilom o vključitvi otroka v vrtec prejmejo tudi »Pogodbo o določitvi medsebojnih pravicah in obveznostih staršev in vrtca« . Z vrnitvijo podpisane pogodbe vlagatelj potrdi svojo namero vključiti otroka z novim šolskim letom v vrtec. Pred pričetkom šolskega leta pa vse starše novo vpisanih otrok povabimo na uvodno srečanje, kjer dobijo nekaj napotkov in pojasnil za lažje vključevanje otrok v vrtec.

 

 

Če želite otroka iz kakršnih koli razlogov izpisati iz  vrtca, morate izpolniti obrazec Izpisnica vsaj 10 dni pred navedenim datumom izpisa.

(Skupno 651 obiskov, današnjih obiskov 4)
SOGO Dostopnost