Skoči na glavno vsebino

ICG DAEGU – ZAHVALA STARŠEM IN DONATORJEM

Po nekaj prespanih nočeh (in tudi dnevih) lahko še vedno iskreno povzamemo čudovito izkušnjo iz korejskega Daeguja.

Spoznavanje kulture na drugem koncu sveta je za vsakega najstnika edinstvena priložnost, da izkusi, kakšno je življenje izven naše cone udobja. Spremljevalci lahko brez dvoma zatrdimo, da smo v Azijo peljali odlično skupino otrok, ki se je na koncu izkazala tudi za športno zelo uspešno.

A vsega tega si ne bi mogli zamisliti brez dveh velikih faktorjev. Prvi so bili vsi sponzorji in donatorji, ki so nam velikodušno priskočili na pomoč in poskrbeli za to, da starši niso bili preveč finančno obremenjeni. Pomagali so nam naslednji:

Fiziomed – Blaž Kolar s.p., Geberit d.o.o., Univerzitetna športna zveza Maribor, Paloma d.d., Športno društvo Nitro, Enim d.o.o., Slemenšek d.o.o., Moga d.o.o., Športni park Ruše, Fridro d.o.o., Dimnikarstvo Županek d.o.o., Elipron d.o.o., Najemtiskalnika d.o.o., Uprint d.o.o., Logos.si d.o.o., Peter Pezdiček s.p., EPPS d.o.o., Lucija Grahor s.p., Plinarna Maribor d.o.o., Bajgot d.o.o., Skitti d.o.o., Andrej Pernek, Halder d.o.o., Almir Catić s.p., Občina Ruše, Marko Ozim in Aktivni.smo.

Posebna zahvala pa gre staršem, s katerimi smo sodelovali in iskali ideje zadnjega pol leta. Staršem, ki so nam zaupali svoje otroke, da smo jih odpeljali tja na drugi konec sveta in staršem, ki so nam ob prihodu (ob 2:30 zjutraj) pripravili nepozaben sprejem in hrano, ki smo jo tako pogrešali.

Veselimo se leta 2024 in 2025, ko bomo znova poskusili odpeljati delegacijo v Mehiko in Izrael ter tako razširiti obzorje otrok in navezati nova poznanstva.

Ladislav Pepelnik, Flora Krampl, Nejc Petek in Aljaž Jug

 

(Skupno 469 obiskov, današnjih obiskov 1)
SOGO Dostopnost